Wie zijn wij

Ben (Remko) Barkema is opgegroeid op Walcheren in Zeeland als zoon van een veearts. ‘Ik heb hls-milieukunde en voorlichting gedaan in Groningen’. Daarna veel korte baantjes en toen in dienst als muzikant. Na mijn diensttijd ben ik gaan werken bij de Nederlandse Vereniging Van Sportvissersfederaties als adviseur binnenvisserij. Vervolgens ben ik aangesteld als Districtsbeheerder van Natuurmonumenten voor Zeeland en West Brabant. Daar heb ik ook mijn 2e graads bevoegdheid gehaald en  parttime  lesgegeven  als docent Natuurontwikkeling en waterecologie aan de Hogeschool Zeeland. Lesgeven doe ik nog steeds. Inmiddels dragen we onze natuurboerderij wel over aan Niels Schulte en zijn gezin, waar ik erg trots op ben.

 • Naam:
  Ben Barkema
 • Tel.:
  06 57321844 (Renny Post, secretariaat)
 • E-mail:
  rp@rp.nl

Theo Hogendoorn heeft een boeren achtergrond. Als zoon van een veehouder staat hij met één been in de praktijk. Na de middelbare landbouwschool ronde hij zijn HBO studie Veehouderij  in Dronten af. Hierbij heeft hij zijn tweedegraads onderwijsbevoegdheid gehaald en ging hij les geven op een middelbare landbouwschool in Zwolle. ‘Na 1,5 jaar besloot ik dat ik meer uitdaging wilde en ben ik voor Rivierduin Advies aan het werk gegaan. Dit doe ik met veel plezier. Op dit moment hou ik me vooral met agrarisch natuurbeheer bezig’. Belangrijkste werk hierin is het Flevolands Agrarisch Collectief.

Renny Post is boerendochter. Met haar management ervaring voegt ze heel wat toe, al is ze gelukkig ook bereid om secretariële taken op zich te nemen. Naast natuur heeft recreatie  altijd haar belangstelling gehad, en in toenemende mate brengt ze die kennis in binnen het adviesbedrijf.

 • Naam:
  Renny Post
 • Tel.:
  06 57321844
 • E-mail:
  rp@rp.nl