Wie zijn wij

Ben (Remko) Barkema, geboren 26 08 1961. Opgegroeid op Walcheren in Zeeland als zoon van een veearts. Ik heb hls-milieukunde en voorlichting gedaan in Groningen. Daarna veel korte baantjes en toen in dienst als muzikant. Na mijn diensttijd ben ik gaan werken bij de Nederlandse Vereniging Van Sportvissersfederaties als adviseur binnenvisserij. Vervolgens ben ik aangesteld als Districtsbeheerder van Natuurmonumenten voor Zeeland en West Brabant. Daar heb ik ook mijn 2e graads bevoegdheid gehaald en  parttime  lesgegeven  als docent Natuurontwikkeling en waterecologie aan de Hogeschool Zeeland. Inmiddels getrouwd met een boerendochter heb ik me gevestigd als melkveehouder te Lelystad. Nu ben ik melkveehouder met een adviesbureau en heeft mijn vrouw de dagelijkse zorg voor ons boerenbedrijf.

Theo Hogendoorn (25) heeft een boeren achtergrond. Als zoon van een veehouder staat hij met één been in de praktijk. Na de middelbare landbouwschool ronde hij zijn HBO studie Veehouderij  in Dronten af. Hierbij heeft hij zijn tweedegraads onderwijsbevoegdheid gehaald en ging hij les geven op een middelbare landbouwschool in Zwolle. ‘Na 1,5 jaar besloot ik dat ik meer uitdaging wilde en ben ik voor Rivierduin Advies aan het werk gegaan. Dit doe ik met veel plezier. Op dit moment hou ik me vooral met agrarisch natuurbeheer bezig’.

Max van Tilburg is geboren en getogen op een melkveebedrijf te Hagestein, aan het mooie rivierengebied van de Lek.  Max heeft  lang gedacht boer te worden, maar heeft hier toch vanaf gezien. Na de propedeuse Bos en Natuurbeheer in Velp gedaan te hebben,  rond hij nu zijn studie International Development Studies aan de Universiteit van Wageningen af. Hij is gespecialiseerd in stadslandbouw, en  heeft een persoonlijke interesse in fokkerij. Alhoewel boerenzoon woon ik samen met Nicole met volle tevredenheid in het centrum van Utrecht. Binnen Rivierduin Advies is hij vooral werkzaam voor het Blaarkopproject.

Martine Rill versterkt sinds 2010 ons team. Na een HBO studie aan de CAH in Dronten heeft ze verschillend werk gedaan. Ze heeft een passie voor paarden maar runt samen met haar vriend een melkveebedrijf tussen Lelystad en Swifterbant. Hierdoor weet ze waar ze over praat en kan ze een verbinding leggen tussen praktijk en theorie. Martine verricht ondersteunend werk voor verschillende projecten.